Hjem > Uncategorized > Time 22

Time 22

Er det fremdeles noen som er våken? Gi gjerne en lyd fra dere i kommentarfeltet, hvor dere forteller hvordan dere klarer å holde dere våken så sent, og hvilke bøker som holder på konstrentrasjonen. Vi har nådd time 22, og nærmere oss målet med stormskritt. Nå er det tid for døgnets siste miniutfordring.

Hvilke bøker er følgende sitater hentet fra?

1. «I ought to be thy Adam; but I am rather the fallen angel.»
2. «My capacity for happiness,» he added, «you could fit into a matchbox without taking out the matches first.»
3. «Nothing in this world is harder than speaking the truth, nothing easier than flattery.»
4. «Let me go you some advice, bastard; never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.»
5. «I assure you that if you die, you need not hand it [homework] in.»

Kanskje ikke de enkleste sitatene, men kan du en eller flere er det bare å delta. Send riktige svar til ann.haugen@student.uib.no. Den som har flest riktige vinner en valgfri pocketbok fra bookdepository.co.uk (engelsk) eller fra Norli (norsk). Vinneren annonseres på bloggen min etter klokken 08.00. Lykke til =)

Hilsen
Ann Helen (Labben/Migrating Coconuts)

Kategorier:Uncategorized
  1. juli 10, 2011, kl. 8:55 pm

    Supert.

    Nina: Ja, det gjør du vel, men jeg vet jo ikke engang om jeg vil like serien 😛

    labben :
    Ta den tiden du trenger =)

  2. Nina
    juli 10, 2011, kl. 8:27 am

    Tar det som en delvis seier, i og med at Mari er min storesøster, og jeg får sikkert lov å låne den boken hun velger 😉 Gratulerer!! Hehe..

  3. juli 10, 2011, kl. 8:23 am

    Nok en gang velger jeg å annonsere vinneren her, i stedet for på bloggen. Svarene deres var for det meste korrekte. Sitatene mine var også for det meste korrekte, men som Astrid Terese påpekte er det fjerde sitatet hentet fra tv-serien «Game of Thrones», ikke boken «A Game of Thrones». Det var ikke helt tilsiktet.

    1. Frankenstein
    2. Life, the Universe and Everything
    3. Crime and Punishment
    4. Game of Thrones (tv-serie)
    5. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

    Vinneren er Mari, fra bloggen Flukten fra Virkeligheten. Hun vant fordi hun svarte «The Ultimate Hitchhiker’s Guide to the Galaxy» på nr. 2, mens de fleste andre svarte «The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy». Life, the Universe and Everything er den tredje boken i Douglas Adams sin trilogi av fem, samlet i «The Ultimate Hitchhiker’s Guide to the Galaxy». Ellers var alle svarene deres riktige =)

    Mari: Send meg en mail med adresse og bokønske. Gratulerer med seieren =)

    • juli 10, 2011, kl. 8:27 am

      Dette var en bra utfordring – jeg fikk ikke sett så mye på den da jeg hadde en ett-åring i full aktivitet her. Det eneste jeg kjente igjen var nummer fem, men jeg tror ikke jeg hadde tippet hvilken bok det var fra.

    • juli 10, 2011, kl. 8:31 am

      Tusen takk 🙂 Jeg må bare tenke litt på hvilken bok jeg skal velge meg før jeg sender deg en mail. Hvis det er ok?

      • Nina
        juli 10, 2011, kl. 8:34 am

        Tipper du ønsker deg bok nr 6 i Vampire Diaries-serien jeg!! :p

      • juli 10, 2011, kl. 8:35 am

        Ta den tiden du trenger =)

  4. juli 10, 2011, kl. 8:06 am

    Tjo hei, den novellesamlingen på engelsk fikk øynene mine til å bli ordentlig tunge, så nå har jeg hivet meg over True blood serien de siste to timene. *Guilty pleasure* Jeg har overrasket meg selv med å nesten ikke spist av sjokoladen (!) men en dunge druer har gått ned. Jeg gleder meg til å sove!

    • juli 10, 2011, kl. 8:22 am

      Og ikke minst … miniutfordringene og motivasjonsinnleggene har vært til stor hjelp. Da har jeg kunnet konsentrere meg om time for time og samtidig få et lite avbrekk.

      Guilty pleasure er et must for å holde ut den siste kneika 🙂

  5. juli 10, 2011, kl. 8:03 am

    På Jæren me potla å lææææseee… (synges! – må nesten være herfra for å kjenne melodien)… Hvorfor være normal når man kan være lykkelig gal… 😀 Joda, her er et liv, men nå går det så seint at jeg føler jeg leser i revers.. Varm sjokolade m/krem og masse sukker har holdt meg gående de siste par timene, men nå holder det hardt gitt.. 2 timer til…. vel, har jeg klar meg til nå så går vel det å….

  6. astridterese
    juli 10, 2011, kl. 7:23 am

    Fremdeles våken. Og overtrett! Det går saktere og saktere å lese, men jeg leser da enda 🙂

  7. juli 10, 2011, kl. 7:19 am

    For min del så måtte jeg jukse litte grann», tok en liten blund på to timer..

  8. venstregærning
    juli 10, 2011, kl. 7:16 am

    Det har vært overraskende lett å holde seg våken. Jeg er i utgangspunktet et utpreget B-menneske, så jeg var ikke helt på topp før rundt 2-3 på dagen i går, og etter det har jeg ikke vært trøtt, kun litt sliten i hodet. Det har selvsagt også vært motiverende at så mange andre har vært våkne og aktive hele tiden.

  9. juli 10, 2011, kl. 7:15 am

    Er fortsatt våken på grunn av en blanding av koffein og ufrivillige duppe-pauser. Lesinga går det saktere og saktere med.

  10. juli 10, 2011, kl. 7:14 am

    Nå er jeg vel kommet dit at jeg er overtrøtt tenker jeg. Ellers så har det gått i kaffe og energidrikker. Litt nikotin innimellom også.

  11. juli 10, 2011, kl. 7:12 am

    Hvordan? Overdose koffein og stahet… Det hjalp når lyset kom også, kjenner meg forholdsvis våken, vis du ser bort ifra at reaksjonsevnen min er noe sløvet!

    • juli 10, 2011, kl. 7:13 am

      Og ikke minst … miniutfordringene og motivasjonsinnleggene har vært til stor hjelp. Da har jeg kunnet konsentrere meg om time for time og samtidig få et lite avbrekk.

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar